Bestel & Retour


BESTELLEN 

Als u een order wilt plaatsen in de ROOS Cosmetics webshop kunt u klikken op een artikel naar keuze, hier kunt u het aantal invullen en klikt u op de knop ‘’bestellen’’. Als u rechtsboven klikt op het winkelwagentje vindt u een overzicht van de artikelen die u wilt bestellen. Als dit overzicht correct is kunt u klikken op de knop ‘’afrekenen’’. U kunt hier uw gegevens invullen en de betaalmogelijkheden kiezen. 


BANK OVERBOEKING 

Deze betaalmogelijkheid kunt u kiezen als u het bedrag ‘’zelf’’ wilt overmaken naar onze bank. 
Als u deze mogelijkheid kiest ontvangt u onze bankgegevens. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelde producten naar u verzenden.  


IDEAL 

Deze betaalmogelijkheid kunt u kiezen als u het bedrag direct wilt overmaken. 
U volgt de gevraagde stappen en maakt het geld via uw bank direct over. Zodra de betaling is voltooid zullen wij de bestelde producten direct naar u verzenden. 


PAYPAL 

U kunt ook kiezen om met uw PayPal account te betalen. Deze betaling is aan te raden als u een betaling buiten Nederland wilt doen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelde producten naar u verzenden. 


RETOURNEREN

U kunt het product aan ons retourneren doormiddel van de volgende stappen: 
- Stuur een e-mail naar info@rooscosmetics.com, vermeld hierin de rede van het retourneren en uw bestelnummer. 
- U krijgt binnen 48 uur antwoord van ons met daarin het retour adres en retourformulier.  
- Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen (binnen 14 dagen), zullen wij een bevestiging sturen, het bedrag zal binnen 28 dagen worden overgemaakt. 


Stuur het product samen met het retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst van het product naar ons op. Als u niet binnen dit termijn aan ons retourneert kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Na opening of beschadiging van het product is retourneren helaas niet meer mogelijk